Спират делничните обходите за издирването на изчезналия в Перник Емил Боев.

...
Спират делничните обходите за издирването на изчезналия в Перник Емил Боев.
Коментари Харесай

Издирването на Емил Боев продължава по нов начин: Спират обходите в делничните дни, продължават през уикенда

Спират делничните обходите за  издирването на изчезналия в Перник Емил Боев . Това заяви брат му Мартин в пост във Facebook. Младият мъж, който изчезна от фестивала " Сурва ", е в неопределеност към този момент 11 дни.
Прочетете още
Мартин Боев обаче показва, че  търсенето няма да спре  и приканва казусът да не изстива. Обходи ще се вършат отначало през уикенда.



" Доста от хората, които познават терена, не могат към този момент 10-и ден да са на линия 24/7. Студовете са прекомерни сега, снегът е висок и мъчно се вижда какво е под него. Всички би трябвало да съберем нови сили и да се подготвим за нови походи, като погледнем семейство, работа и всичко, което беше подценено 10 дни до момента ", аргументира решението Боев.

" Идеята ми е на този стадий да създадем уикенда отново един ударен обход, с график, с явен маршрут, който ще постна тук и в групата, и с ясна връзка. Ще употребяваме тези делнични дни, с цел да измислим къде тъкмо и по какъв метод, като незабавно щом е ясно ще се постне в групата, с цел да се дообсъди ", показва в поста си Мартин.



В различен пост от по-рано през днешния ден братът на изчезналия Емил написа още:

" 11 ден от търсенето на Емил. Борим се в планината с доброволци, работим с полицията за сигналите които се пращат и се костват задоволително годни.
Най-тежката за мен част към този момент чувствам по какъв начин стартира и това е търпението - търпението на органите на реда да намерят нещо което ние като доброволци не можем, вярата че нещо сме изпуснали, нещо не сме могли да вземем. "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР